Maseuri Mures

masaj Cristina, Targu Mures
Absolventa de cursuri de masaj terapeutic, ofer masaj terapeutic, anticelulitic, de relaxare, aromaterapie, reflexoterapia si masaj tibetan. Aceste terapii complementare cu efecte si rezultate demonstrate de-a lungul anilor, ajuta la tratarea numeroaselor probleme de sanatate care ne afecteaza, actionand asupra disfunctiilor aparute in organism dar mai ales asupra cauzelor. Afectiuni ca insomnia, depresia , dereglarile hormonale, afectiuni musculare si ale articulatiilor pot fi mult ameliorate. Asigur tot confortul oferit de un salon, masa de masaj, solar si aparat cu infrarosu pentru incalzirea si relaxarea muschilor inainte de masaj, boluri tibetane, aparat anticelulitic, aparat pentru masajul picioarelor, arome, uleiuri si creme speciale,etc. Rog seriozitate. Telefon: 0756.776.889.

….

masaj Oferi servicii de masaj in judetul Mures? Vrei ca anuntul tau sa apara gratuit aici? Lasa un comentariu mai jos cu textul anuntului tau!

Anunțuri
Maseuri Mures

3 gânduri despre &8222;Maseuri Mures&8221;

  1. adriana basca zice:

    Absolvanta curs masaj terapeutic execut masaj terapeutic,de relaxare,anticelulitic la domociliul meu sau al clientului in Reghin la cele mai mici preturi!!! Tel:0740702045 (EXCLUSIV DAME)..

Lasă un anunt gratuit!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s