Maseuri Bucuresti, pagina 9

masaj Gabriel, Bucuresti
Gratuit!!! Prima sedinta gratuita! Maseur profesionist, 20 ani experienta, absolvent ANEFS, Romania, dubla cetatenie romano-franceza, colaborator al Institutului de Dermatologie Vichy, Franta, practic la domiciliul clientelor masaj facial, anti-stress, masaj dermato-cosmetic pentru tonifierea, hidratarea si vitaminizarea pielii la nivelul gatului si al fetei, atenuarea si indepartarea ridurilor; produse profesionale marca: Vichy, Garnier, L\’Oreal; pentru programari va rog sa aveti amabilitatea sa sunati la 0744364271;

masaj Ciprian, Bucuresti
Maseur cu o experienta de 13 ani in domeniu, ofer masaj medical, relaxare, antistres, somatic, sportiv, pediatric,masaj neuro-estrutural, prenatal, masajul organelor interne (colon), neuro, sivas, cyriax, thay-yoga masaj, anticelulitic, lifting, shiatsu, indian, do-in, reflexoterapie tibetana, presopunctura, chiropraxie, osteopatie posturala, recuperare afectiuni musculo-articulare, chiropraxia organelor, huridoterapia <terapia prin lipitori>, bioenergie, Tehnica raindrop(uleiuri biblice), Munay ki, Fitoterapie, Tehnician Nutritionistsi consilier in planul de nutritie Metabolic Balans, biorezonanta;Sunt absolvent al facultatii de Kinetoterapie si Motricitate Speciala din Galati, master kinetoterapie in patologia ortopedico-traumatica si specializare in diagnoza si prognoza pshio-motrica-kinetologica, Corectarea biomecanic al coloanei vertebrale şi a articulaţiilor mari de mobilizare; am urmat studii de osteopraxie la Moscova si de vertebrologie-posturala (specilizare cu drept de predare) in Germania, la Hamburg, in cadrul Facultatii Graff Bronhauker; masaj si reflexoterapie tibetana, osteopatie-posturala si chiropractor; colaborare de 3 ani cu un maestru tibetan aflat in Suedia si in Romania, cu domnul Ion Darac din Mangalia, chiropractor specialist. Email: cipy_massage@yahoo.com; Telefon: 0722.511.485.

masaj Ana Maria, Bucuresti
Maseuza cu experienta am terminat cursul de masaj la Scoala Dragomir, modulele de masaj somatic si cel general. Pe un fond de muzica ambientala, clasica, in propriul dvs spatiu, va puteti deconecta. Pretul este negociabil incepand de la 50 RON. 0769.389.004

masaj Silvia, Bucuresti
Tehnician maseur ofer masaj: • 35 RON – 1h – Somatic complet (spate, ceafa, abdomen, membre superioare si inferioare) • 20 RON – 30 min – Somatic partial (ex : spatele, ceafa) • 35 RON – 45 min – Reflexoterapie (masarea punctelor reflexogene de pe talpa care au corespondenta cu organele fizice, vindecandu-le) • 15 RON – 15 min – Masaj facial (indepartarea ridurilor, ridicarea pometilor, relaxarea intregului corp) Masajul se va desfasura doar la dumneavoastra acasa. Masez doar persoane de sex feminin! Ofer si rog seriozitate! Oferta: Dupa 7 sedinte de masaj somatic complet, puteti beneficia de 5 sedinte reduse (cu 20% din pretul initial). 0766.144.245.

masaj Doina, Bucuresti
Doamnelor, resimtiti oboseala stresul cotidian, efectele acestuia cat si cel al solicitarilor fizice? Va supara din cand in cand unele probleme de sanatate? Doriti o imbunatatire a aspectului dumneavoastra fizic? Acum aveti posibilitatea de a va rezerva un moment in care sa va relaxati mintea si corpul, sa va revigorati, si sa va ameliorati problemele de sanatate prin terapie cu masaj de relaxare, drenaj limfatic manual si masaj reflexogen. Grija si atentia fata de noi insine sunt beneficiile pe care ni le putem acorda cu usurinta, pentru a ne optimiza starea de sanatate si de a ne reincarca corpul cu energia atat de necesara fiecarei zile In fiecare zi (exclusiv doamnelor) la domiciliul dumneavoastra, incepand cu orele 10:30 pana la 19:30, de Luni pana Vineri si in weekend la cerere si in limita timpului disponibil Disponibilitate de colaborare part-time si cu saloane de infrumusetare. Pentru contact, detalii si programari: Telefon: 0765.909.518.

masaj Alexandru, Bucuresti
Masaj la domiciliul clientului. Masaj de relaxare, masaj reflexogen, masaj anticelulitic si drenaj limfatic 40 RON / 1 ora. 0726.467.063, 0768.558.961.

masaj Cristina, Bucuresti
Tehnician maseuza ofer masaj: • 35 ron – 1h – Somatic complet (spate, ceafa, abdomen, membre superioare si inferioare) • 20 ron – 30 min – Somatic partial (ex : spatele, ceafa) • 35 ron – 45 min – Reflexoterapie (masarea punctelor reflexogene de pe talpa care au corespondenta cu organele fizice, vindecandu-le) • 15 ron – 15 min – Masaj facial (indepartarea ridurilor, ridicarea pometilor, relaxarea intregului corp) Masajul se va desfasura doar la dumneavoastra acasa. Masez doar persoane de sex feminin! Ofer si rog seriozitate! Oferta: Dupa 7 sedinte de masaj somatic complet, puteti beneficia de 5 sedinte reduse (cu 20% din pretul initial). : 0721.797.038.

masaj Paula, Bucuresti
Psiholog efectuez servicii de masaj bazate pe fizioterapie pentru varstnici, copii sau persoane cu handicap. 0722.190.824.

masaj Mihaela, Bucuresti
Ofer masaj anticelulitic, de relaxare si reflexoterapie la domiciliul meu. Detin masa de masaj. Pret 35 RON. Pentru mai multe detalii puteti suna la numarul 0727.334.157.Rog seriozitate! Va multumesc si va astept cu placere!

masaj Andrei, Bucuresti
Maseur calificat, absolvent al Scolii Dragomir, execut masaj de relaxare si reflexogen la domiciliul clientului. Variante colaborare cu saloane de masaj, dupa ora 17. 0766.776.966. 

Anunțuri
Maseuri Bucuresti, pagina 9

2 gânduri despre &8222;Maseuri Bucuresti, pagina 9&8221;

  1. Dora zice:

    Specialista in cosmetica terapeutica efectuez tratament pentru marirea sanilor prin masaj, autosugestie si alte proceduri naturale
    Puteti recurge la o singura sedinta sau o serie completa.
    Rezultat garantat
    Pentru programari sunati la 0728 38 33 31

  2. Nimic nu se compara cu o sedinta de masaj chiar la tine acasa. Ma numesc Andrei, sunt maseur profesionist si ofer la domiciliul tau masaj de relaxare si intretinere, anticelulitic reflexoterapie, masaje combinate, cu masa de masaj profesionala, uleiuri naturale si cd-uri cu muzica de relaxare. Nu mai ai nevoie decat de o programare

Lasă un anunt gratuit!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s