Maseuri Bucuresti, pagina 8

masaj Liviu, Bucuresti
Maseur si asistent de recuperare medicala pt. afectiuni musculo-articulare si balneofizioterapie cu experienta (peste 10 ani), ofer servicii complete de recuperare, kinetoterapie, masaj terapeutic si energetic, de intretinere, anticelulitic, reflexogen si de relaxare, somatic, prenatal si postnatal (pentru mamici-si cursuri baby massage – pediatric) , presopunctura indiana (ayurvedica, tibetana & marma therapy), tehnici de purificare si reintinerire spa – Panchakarma (Oil masaj), thai-yoga masaj, Tsubo, lifting cosmetic si corporal, Do-in, chiropraxia coloanei, gatului, hidromasaj watsu (pt cei cu piscina). Practica in Grecia (Atena) si Italia. Sunt absolvent al facultatii de Kinetoterapie. Am urmat studii de terapii manuale reconective si Acqua Shiatsu la Roma. Specilizari in Berlin, Torino, Praga, Sofia. Telefon: 0749.087.696.

masaj Ciprian, Bucuresti
Maseur cu o experienta de 13 ani in domeniu, ofer masaj medical, relaxare, antistres, somatic, sportiv, pediatric,masaj neuro-estrutural, prenatal, masajul organelor interne (colon), neuro, sivas, cyriax, thay-yoga masaj, anticelulitic, lifting, shiatsu, indian, do-in, reflexoterapie tibetana, presopunctura, chiropraxie, osteopatie posturala, recuperare afectiuni musculo-articulare, chiropraxia organelor, huridoterapia <terapia prin lipitori>, bioenergie, Tehnica raindrop(uleiuri biblice), Munay ki, Fitoterapie, Tehnician Nutritionistsi consilier in planul de nutritie Metabolic Balans, biorezonanta;Sunt absolvent al facultatii de Kinetoterapie si Motricitate Speciala din Galati, master kinetoterapie in patologia ortopedico-traumatica si specializare in diagnoza si prognoza pshio-motrica-kinetologica, Corectarea biomecanic al coloanei vertebrale şi a articulaţiilor mari de mobilizare; am urmat studii de osteopraxie la Moscova si de vertebrologie-posturala (specilizare cu drept de predare) in Germania, la Hamburg, in cadrul Facultatii Graff Bronhauker; masaj si reflexoterapie tibetana, osteopatie-posturala si chiropractor; colaborare de 3 ani cu un maestru tibetan aflat in Suedia si in Romania, cu domnul Ion Darac din Mangalia, chiropractor specialist. Email: cipy_massage@yahoo.com; Telefon: 0722.511.485.

masaj Alexandru, Bucuresti
Ofer servicii de masaj terapeutic in Bucuresti. 0733.142.617

masaj Florin, Bucuresti
Tanar, 20 de ani, student la Facultatea de Kinetoterapie din cadrul UNEFS Bucuresti, ofer masaj de relaxare, masaj reflexogen si masaj anticelulitic la domiciliul pacientului. Rog seriozitate si bun simt! 40 Ron/sedinta. Mai multe Detalii la 0765.689.165

masaj Mihai, Bucuresti
Ofer masaj de relaxare, anticelulitic si reflexogen. 0722.712.885.

masaj Iulian, Bucuresti
Maseur calificat, execut masaj de intretinere si relaxare, reflexogen si recuperare medicala la domiciliul clientului pentru relatii nu ezitati sa sunati la nr de tel 0736.924.560.

masaj Gina, Bucuresti
Efectuez masaj de relaxare la domiciliu clientului. Detin masa de masaj, calificata la scoala Dragomir ca tehnician maseur. Doar persoane serioase; exclus masaje erotice sau cu alte conotatii. 0762.682.480.

masaj Vlad, Bucuresti
Absolvent Scoala Superioara de Masaj Dragomir, ofer servicii de reflexoterapie. 0721.279.685.

masaj Corina, Bucuresti
Efectuez la domiciluil meu sau al clientei/clientului masaj anticelulitic, de intretinere si relaxare, masajul cervical, facial, drenaj limfatic, reflexoterapie si shiatsu. 70 lei/sedinta ofer profesionalism si seriozitate. Cer seriozitate maxima. 0741.917.936.

masaj Roxana, Bucuresti
Tehnician maseur absolvent Scoala de masaj Dragomir, experienta in masaj de relaxare, anticelulitic, reflexoterapie, terapeutic (recuperare medicala – inclusiv persoane nedeplasabile sau cu handicap), drenaj limfatic (post-masectomii) doresc angajare intr-un cabinet sau clinica de recuperare medicala. Execut si masaj la domiciliul clientei (inclusiv week-end). 0760.304.015

masaj Mariana, Bucuresti
Tehnician terapeut execut masaje reflexogene, relaxare, terapeutic, recuperare, drenaj limfatic, intretinere si relaxare pentru afectiuni ale coloanei si articulare cu uleiuri si creme 100% naturale si personalizate. Deplasari la domiciliul clientului sau birou. Detin masa de masaj portabila. Preturi incepand de la 50 lei in fuctie de durata si complexitate preturile scad sau cresc. Solicit si ofer maxima seriozitate. 0751.276.690.

masaj Iulia, Bucuresti
Maseuza Calificata cu experienta, absolventa de Psihologie si fosta sportiva de performanta, va ofer o gamă variată de servicii de masaj: relaxare, anticelulitic, sportiv, facial, de intretinere, streaching si presopunctura. http://masajsomatic.webgarden.ro 0761.183.655.

masaj Doru, Bucuresti
Maseur cu experienta, membru al Asociatiei Maseurilor Profesionisti din Romania, va sta la dispozitie cu diverse tipuri de masaj la cabinetul personal. O alternativa sanatoasa pentru eliminarea stresului, celulitei, a durerilor musculare, articulare si a durerilor provocate de diverse afectiuni ale coloanei vertebrale. Avantajos, programari la 0772.126.530.

masaj Roxana, Bucuresti
Dupa o zi istovitoare de munca vreti sa va relaxati cu un masaj. Maseuza, atestata de Ministerul Muncii, va pot oferi o ora de masaj de relaxare cu uleiuri aromaterapeutice sau un masaj anticelulitic sau chiar un masaj reflexogen (reflexoterapie).Vin la domiciliu cu tot ce trebuie, masa de masaj, uleiuri. Daca doriti sa va simtiti bine dupa o zi grea de munca ma puteti contacta pentru detalii si programari la tel: 0740.495.962.

masaj Doina, Bucuresti
Masaj terapeutic, de relaxare, reflexoterapie, lifting facial. 0727.005.254. Amanunte pe site-ul meu www.reflexomasaj.com

masaj Maria, Bucuresti
Cea mai buna metoda de echilibrare a organismuli este masajul. Sunteti stresat, nu mai reusiti sa faceti fata nevoilor zinlice? Va sumtiti lipsti de vitalitate nu mai reusiti sa va gestionati emotiile vi se pare ca toti cei din jur sunt factorii disconfortului dumneavoastra? Desigur aveti nevoie de un terepeut! Sunt la dispozitia dumneavoastra va pot oferi sedinte de masaj terapeutic, reflexogen, drenej limfatic, masaj antcelulitic si masaj de relaxare. 0724.009.511.

masaj Daniela, Bucuresti
Maseuza cu experienta, efectuez pt doamne si domnisoare masaj anticelulitic, masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj reflexogen, drenaj limfatic, vacummasaj, masaj cu miere pt detoxifiere la domiciliul dvs. 0727.060.892.

masaj Roxana, Bucuresti
Maseuza cu atestat efectuez masaj de relaxare si masaj anticelulitic la domiciliul clientelei. 0740.495.962. Rog seriozitate

masaj Florela, Bucuresti
Ofer masaj de relaxare, anticelulitic si reflexogen. 0722.439.760.

masaj Dana, Bucuresti
Masaj profesionist cu scop terapeutic, de relaxare, de intretinere, antistres. drenaj limfatic. masaj reflexogen. 0768.299.543

Anunțuri
Maseuri Bucuresti, pagina 8

Lasă un anunt gratuit!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s