Maseuri Bucuresti, pagina 7

masaj Cristian, Bucuresti
Detin atestat de maseur de 1 an de zile, efectuez masaj somatic, aromatherapy, terapeutic, anticelulitic, intretinere. 0761.448.285.

masaj Ciprian, Bucuresti
Maseur cu o experienta de 13 ani in domeniu, ofer masaj medical, relaxare, antistres, somatic, sportiv, pediatric,masaj neuro-estrutural, prenatal, masajul organelor interne (colon), neuro, sivas, cyriax, thay-yoga masaj, anticelulitic, lifting, shiatsu, indian, do-in, reflexoterapie tibetana, presopunctura, chiropraxie, osteopatie posturala, recuperare afectiuni musculo-articulare, chiropraxia organelor, huridoterapia <terapia prin lipitori>, bioenergie, Tehnica raindrop(uleiuri biblice), Munay ki, Fitoterapie, Tehnician Nutritionistsi consilier in planul de nutritie Metabolic Balans, biorezonanta;Sunt absolvent al facultatii de Kinetoterapie si Motricitate Speciala din Galati, master kinetoterapie in patologia ortopedico-traumatica si specializare in diagnoza si prognoza pshio-motrica-kinetologica, Corectarea biomecanic al coloanei vertebrale şi a articulaţiilor mari de mobilizare; am urmat studii de osteopraxie la Moscova si de vertebrologie-posturala (specilizare cu drept de predare) in Germania, la Hamburg, in cadrul Facultatii Graff Bronhauker; masaj si reflexoterapie tibetana, osteopatie-posturala si chiropractor; colaborare de 3 ani cu un maestru tibetan aflat in Suedia si in Romania, cu domnul Ion Darac din Mangalia, chiropractor specialist. Email: cipy_massage@yahoo.com; Telefon: 0722.511.485.

masaj Leonard, Bucuresti
Masaj reflexoterapeutic,masaj de relaxare si tonifiere,anticelulitic. 0722.222.833

masaj Mihaela, Bucuresti
Maseuza calificata efectuez masaj terapeutic, de relaxare, reflexoterapie, anticelulitic, de intretinere la domiciliul clientelei. 0722.622.003.

masaj Razvan, Bucuresti
Maseur calificat efectuez masaj terapeutic, de relaxare, reflexoterapie, anticelulitic, de intretinere pentru persoane serioase. 0722.453.076.

masaj Doina, Bucuresti,
Terapeut efectuez masaj terapeutic (care include si echilibrare energetica, osteopatie si masajul organelor interne), masaj reflexogen (capilar, palmar, plantar), masaj anticelulitic, masaj facial-efect de lifting, diverse terapii manuale. Seriozitate si profesionalism. http://www.reflexomasaj.com 0727.005.254.

masaj Catalin, Bucuresti,
Tehnician maseur execut masaj teraputic, de relaxare, anticelulitic si relefoxegen, in sectorul 1. 0727.612.713

masaj Florin, Bucuresti
Asistent kinetobalneofizioerapeut ofer masaj medical, relaxare, intretinere, anticelulitic, de recuperare la domiciliul pacientului sau clientului. Tarife negociabile: 0764.487.409.

masaj Emanuel, Bucuresti
Instructor Reiki si Reflexoterapeut efectuez sedinte de reducere a stresului si oboselii cronice prin echilibrarea energiilor cu ajutorul tehnicililor Reiki si/sau reflexoterepiei la domiciliul si biroul clientilor 8 ani experienta si practica in tehnicile de vindecare Reiki si Reflexoterapie. Pentru grupuri de 4 persoane efectuez reduceri de pret. O sedinta dureaza intre 45 – 60 min.

masaj Cristian, Bucuresti
Tanar 26 ani ofer masaj terapeutic,relaxare si gimnastica medicala la domiciliul clientului oriunde in Bucuresti. Relatii la tel.0769.290.833. http://masajsikinetoterapie.blogspot.com/

masaj Costel, Bucuresti
Tehnician maseur execut masaj relaxare, anticelulitic, la cabinet cosmetica (zona PRO TV) si la domiciliu daca este cazul dupa orele 17 cu uleiuri specifice anumitor afectiuni si creme anticelulitice de calitate. 0722.253.100. 0722.715.389.

masaj Alice, Bucuresti
Masaj facial sau corporal, relaxare sau anticelulitic, aromaterapia, meloterapia, masaj pre sau postnatal totul pentru persoane pretentioase. 0766.687.684.

masaj Paul, Bucuresti
Maseur profesionist cu masa proprie de masaj realizez la domiciliul clientului masaj de: relaxare(masaj clasic plus elemente de presopunctura si chiropraxie), masaj de intretinere si masaj reflexoterepeutic. Incredere si profesionalism. 0721.398.828, 0768.169.223

masaj Anisoara, Bucuresti
Execut masaj de relaxare, drenaj, reflexoterapie. 0727.915.948.

masaj Petre Adrian, Bucuresti
Efectuez masaje de relaxare, profilactice, medicale, reflexogen, anticelulitice, de drenaj limfatic, toate si multe altele, la tine acasa, avantajos si eficient! 0728.167.291.

masaj Eugen, Bucuresti
Terapeut atestat ofer in Bucuresti sector 2, sedinte de terapii complexe de stimulare a organismului prin tehnici si metode de fortificare corporala (toate intr-o singura sedinta!):evaluare fizico-energetica, reflexoterapie zonala si Su-Jok,presopunctura fetei si capului, calcatura monahala articulatii, masajul terapeutic al coloanei, periaj energetic aura.Terapia se face pe o saltea, peste imbracaminte.Fara durere, cu rezultate pe loc privind starea de inviorare si echilibrare fizica si energetica a organismului.Programari: 0746.636.014.

masaj Stefan, Bucuresti
Maseur cu calificare fac masaj la domiciliul clientului: masaj relaxare , reflexogen (refletoterapie), anticelulitic, facial, drenaj limfatic, punctuatie. Rog seriozitate. 0727.626.385.

masaj Eugeniu, Bucuresti
Efectuez masaj terapeutic, de relaxare si recuperare medicala, la domiciliul clientului. Tarif: 30 RON/ora. 0724.372.603

masaj Razvan, Bucuresti
Masaj profesional la tine acasa.Masaj de relaxare, intretinere, anticelulitic, medical si sportiv. : 0722.453.076

masaj Petronela, Bucuresti
Terapeut (maseur si tehnician nutritionist), efectuez la domiciliul clientilor,urmatoarele tipuri de masaj: de relaxare(manual si cu ventuze magnetice)=70 lei/50 min, reflexoterapie (scalp, palmar si plantar)=100 lei/60 min,= masajul coloanei vertebrale=, masaj anticelulitic(manual,cu ventuze din cauciuc si aparat ultrasunete)=70 lei/50 min.Folosesc uleiuri si creme preparate de mine, iar ca bonus ptr fiecare tip de masaj ofer sfaturi ptr o alimentatie sanatoasa. Numai in sectorul 6. 0727.005.254.

masaj Eugen, Bucuresti
Terapeut specializat in terapia prin calcare, licentiat in psihologie, ofer sedinte de refacere si fortificare corporala, fara durere, cu rezultate pe loc privind starea de inviorare si echilibrare a organismului. terapia se face peste imbracaminte, pe o saltea, prin tehnici speciale de presare si rulare a articulatiilor intregului corp.locatia este in lacul tei sect.2, conditii optime, profesionist cu 20 ani experienta, seriozitate maxima. 0746.636.014.

Anunțuri
Maseuri Bucuresti, pagina 7

Lasă un anunt gratuit!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s