Maseuri Bucuresti, pagina 5

masaj Simona, Bucuresti
Masajul suedez (relaxare) este cea mai rapida metoda de a-ti recastiga energia pierduta dupa o zi de munca. O parte din multimile de beneficii includ: accelerarea curentului limfatic si eliminarea rapida a toxinelor, repozitionarea muschilor corpului, recastigand starea de bine si stimularea centrilor nervosi. Obiectivul este acela de a favoriza procesele de vindecare si de recuperare functionala. Deasemenea, pentru o remodelare a corpului va puteti folosi de atu-urile masajului anticelulitic, la care adaugam putina vointa si ambitie, iar astfel fiecare poate ajunge la o armonie perfecta cu corpul sau. 0761.993.524.

masaj Georgeta, Bucuresti
Masaj de relaxare, anticelulitic, reflexoterapie la domiciliul clientului. 0725.341.366, 0765.993.128

masaj Stan Georgiana, Poienari-Giurgiu
Persoana gentila, serioasa, cu atitudine pozitiva, execut masaj somatic-medical la domiciliul clientilor cu uleiul personal si acord asistenta(toaletare) persoanelor cu dizabilitati adulti/copii in Bucuresti, Bolintin Deal, Bolintin-Vale si imprejurimi. Detin calificari ca: asistent farmacie, cursuri de kinetoterapie si masaj la Casa de sanatate Dragomir. Telefon: 0761.927.093.

masaj Florin, Bucuresti
Tanar, 20 de ani, student la Facultatea de Kinetoterapie si Motricitate Speciala din cadrul UNEFS Bucuresti, ofer masaj de relaxare si reflexoterapie la domiciliul clientului. Preturi minime si calitate garantata. Rog seriozitate si bun simt! 0765.689.165.

masaj Andrei, Bucuresti
Ma numesc Andrei si ofer servicii de masaj la domiciliu sau/si hotel. Masaj de relaxare, masaj anticelulitic, reflexoterapie, masaje combinate, cu masa de masaj Biodesign, uleiuri naturale 100% (ulei de samburi de struguri cu miere, cafea, ciocolata, menta) muzica de relaxare si seriozitate. Valabil pentru Bucuresti si Ilfov Mai multe detalii pe site-ul meu www.yinyang-masaj.ro sau la tel 0721.253.400

masaj Ion, Bucuresti
Ai fost diagnosticat cu cumplita boala Alzheimer? Ai probleme cu stomacul, intestinele,etc? Sau ai epilepsie? Atunci, suna-ma! Reflexoterapeut cu experienta, execut masaj la domiciliul clientului. Telefon: 0726.329.173.

masaj Ion, Bucuresti
Ofer masaj la domiciliu de relaxare anticelulitic de tonifiere, masa de masaj si uleiuri profesionale. 0768.083.616

masaj Maria, Bucuresti
Masajul reprzimta vimdecarea pe cale maturala a oranismului deblocind circuitul sangvin mecanismele de autoreglae sunt activate datorita endorfinelor elibrate in fluxul sangvin in timpul masajului.Pactic masajul de relaxare nasajul anticelulitic masajul reflexogen nasajul terapeutic si drenajul linfatic la domiciliu clentului sau ia Salon zona Turda. 0724.009.511

masaj Alexandra, Bucuresti
Maseur terapeut si instructor fitness-aerobic, cadru medical licentiat, efectuez masaj de relaxare, anticelulitic, drenaj limfatic, tonifiere si remodelare corporala, precum si sedinte de Pilates/aerobic la domiciliul clientelor. De asemenea, sedinte profesionale de make-up pentru evenimente deosebite. Programari la tel. 0753.964.039

masaj Petre-Adrian, Bucuresti
Efectuez masaje de relaxare, anticelulitice, reflexogene la domiciliul clientului. preturi avantajoase. contactati cu incredere 0728167291 si problemele se vor rezolva.

masaj Marian, Bucuresti
Practicant serios al masajului scolii Dragomir, reusesc ca intr-o ora si jumatate sa includ toate tehnicile de drenaj, masaj reflexogen, anticelulitic [zone cu probleme] si relaxare printr-un masaj special al capului. Costul unei sedinte este de 35 RON, la cabinet sau 40 RON la domiciliul clientului. Telefoane: 0724.376.708, 0728.899.648.

masaj Ruxandra, Bucuresti
Doamna serioasa, ofer servicii de masaj somatic la domiciliul clientului. Rog seriozitate. Exclus persoanele neserioase. 0729.213.038.

masaj Cristian, Bucuresti
Tehnician maseur execut masaj de intretinere si relaxare, reflexogen (reflexoterapie) la domiciliul persoanelor interesate, dupa ora 18, in Bucuresti. 0769.734.767.

masaj Liliana, Bucuresti
Doamna, tehnician maseur, execut masaj profesionist de relaxare, terapeutic, anticelulitic cu/fara ventuze, masaj combinat, reflexoterapeutic, masaj pentru bebelusi, masaj facial, la domiciliul dvs. sau la domiciliul meu zona Brancoveanu – Oltenitei. Tel. 0770.505.246

masaj Cristian, Bucuresti
Dupa o saptamana obositoare, merge un masaj de relaxare. Dureri, contractii musculare vor deveni curand uitare. Impreuna cu arome placut mirositoare, Va delectati cu o atmosfera imbietoare. Probleme cu straturile adipoase, Se rezolva fara diete siropoase. Pielea cu aspect de portocala, In curand nu va mai constitui o povara. Student la Kinetoterapie, tehnician maseur calificat, prestez serviciile mai sus mentionate printre care si reflexoterapie, ma deplasez la domiciliu cu masa de masaj, uleiuri si alifii. Rog seriozitate. Disponibil si pentru oferte de munca in domeniu.Telefon: 0762.84.28.86 / 0752.92.92.96

Anunțuri
Maseuri Bucuresti, pagina 5

Lasă un anunt gratuit!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s