Maseuri Bucuresti, pagina 1

masaj Ciprian, Bucuresti
Maseur cu o experienta de 13 ani in domeniu, ofer masaj medical, relaxare, antistres, somatic, sportiv, pediatric,masaj neuro-estrutural, prenatal, masajul organelor interne (colon), neuro, sivas, cyriax, thay-yoga masaj, anticelulitic, lifting, shiatsu, indian, do-in, reflexoterapie tibetana, presopunctura, chiropraxie, osteopatie posturala, recuperare afectiuni musculo-articulare, chiropraxia organelor, huridoterapia <terapia prin lipitori>, bioenergie, Tehnica raindrop(uleiuri biblice), Munay ki, Fitoterapie, Tehnician Nutritionistsi consilier in planul de nutritie Metabolic Balans, biorezonanta;Sunt absolvent al facultatii de Kinetoterapie si Motricitate Speciala din Galati, master kinetoterapie in patologia ortopedico-traumatica si specializare in diagnoza si prognoza pshio-motrica-kinetologica, Corectarea biomecanic al coloanei vertebrale şi a articulaţiilor mari de mobilizare; am urmat studii de osteopraxie la Moscova si de vertebrologie-posturala (specilizare cu drept de predare) in Germania, la Hamburg, in cadrul Facultatii Graff Bronhauker; masaj si reflexoterapie tibetana, osteopatie-posturala si chiropractor; colaborare de 3 ani cu un maestru tibetan aflat in Suedia si in Romania, cu domnul Ion Darac din Mangalia, chiropractor specialist. Email: cipy_massage@yahoo.com; Telefon: 0722.511.485.

masaj Ramona Rosu, Bucuresti
Absolventa UMF Carol Davilla, Facultatea Fiziokinetoterapie, ofer servicii de masaj prenatal si postnatal, gimnastica medicala prenatala, educatie prenatala Lamaze. Website: http://www.gimnastica-gravide.ro

masaj Vica, Bucuresti
Asistenta medicala cu multi ani experienta, ofer masaj medical si recuperare afectiuni musculo-articulare, masaj de relaxare si intretinere, anticelulitic, la domiciliul clientului cu masa si uleiuri proprii. Rog seriozitate. Relatii la tel.0747.060.563.

masaj Sorin, Bucuresti
Fac masaj de relaxare si anticelulitic la domiciliul clientului.50 ron /50 min sedinta. Rog seriozitate. 0766.427.985

masaj Mihai, Bucuresti
Execut masaj la domiciliul clientului tel: 0762.865.853.

masaj Radu, Bucuresti
Tehnician maseur / masaj reflexogen si asistent de recuperare medicala si balneofizioterapie cu experienta, ofer servicii complete de recuperare, kinetoterapie, masaj reflexogen, terapeutic, anticelulitic, antidepresiv, drenaj limfatic, relaxare la domiciliul clientelei, oriunde in Bucuresti. Dispun de masa profesionala de masaj, respectiv uleiuri si creme speciale. 0724.339.753.

masaj Maseur, Bucuresti
Maseur calificat ofer servicii profesionale de masaj. Telefon: 0765.718.878. www.maseurbucuresti.webs.com

masaj Andrei Pesca, Bucuresti
Maseur calificat, membru al Asociatiei Maseurilor Profesioniti, efectuez masaj suedez, reflexogen, anticelulitic si de drenaj limfatic la domiciliul clientului. Accept colaborare part-time cu saloane de masaj. Pentru programari: 0745.608.582.

masaj Andrei Nicolescu, Bucuresti
Tehnician maseur, licentiat in Kinetoterapie, sportiv de performanta, efectuez diferite tehnici si metode de masaj: masaj de relexare sau tonifiere, masaj anticelulitic sau lifting corporal, drenaj limfatic, reflexoterapie, shiatsu si recuperare medicala individuala. Echipamentul propriu, experienta si profesionalismul asigura realizarea unui masaj deosebit. Telefon: 0723.642.504.

masaj Stefan Muresan, Bucuresti
Maseur calificat, execut masaj de intretinere si relaxare, reflexogen (reflexoterapie) la domiciliul persoanelor interesate, dupa ora 18, in Bucuresti. Telefon 0721.298.551

masaj Cristina, Bucuresti
Oboseala? Stres? Probleme de sanatate? Reflexoterapie si masaj la domiciliul clientului. Experienta 8 ani. Pret 20 lei pe sedinta. Telefon 0753.209.637.

masaj Maseur calificat, Bucuresti
Maseur calificat, 32 ani, cu experienta, absolvent al Scolii Dragomir, execut masaj de relaxare, anticelulitic si reflexogen la domiciliul clientului, pentru persoane serioase. Accept si colaborare cu saloane de masaj, dupa ora 17. Pentru relatii si programare sunati la tel.0733.945.443.

masaj Ela, Bucuresti
Te simtiti afectat de stresul cotidian? Ai senzatia ca intreg corpul resimte din plin efectele acestuia cat si ale solicitarii fizice? Te supara diverse probleme de sanatate? Doresti o imbunatatire a aspectului fizic? Toate acestea se pot remedia. Ai posibilitatea de a alege un moment in care sa iti relaxezi mintea si corpul intr-un cadru placut, sa te revigorezi, si sa iti poti ameliora problemele de sanatate, prin terapia cu masaj terapeutic pentru afectiuni ale coloanei, articulatiilor, de relaxare, drenaj limfatic, de tonifiere) si reflexoterapie. Grija si atentia fata de noi insine, sunt beneficiile pe care ni le putem acorda cu usurinta, pentru a ne optimiza starea de sanatate. Telefon: 0734 106 186.

masaj Cristian, Bucuresti
Ofer masaje la domiciliu, terapeutice (diverse afectiuni), anticelulitice, de relaxare, reflexoterapie, etc! Pret 30 ron/sedinta. 0769.49.69.52 – Cristian

masaj Lepadatu Cristian, Bucuresti
Tehnician maseur cu studii terminate (cursuri de masaj de relaxare, reflexo-terapie si terapeutic) la ”CASA DE SANATATE DRAGOMIR” efectuez masaj la domiciliul clientului Tel: 0769.734.767

masaj Cioc Catalin, Bucuresti,
Absolvent Scoala de Masaj Dragomir si maseur calificat, execut masaj de relaxare, tonifiere si anticelulitic la domiciliul clientului, pentru persoanele serioase. Pentru relatii si programari, sunati la telefon 0769.303.127.

masaj Catalin, Bucuresti
Maseur calificat si kinetoterapeut, execut masaj de intretinere, de relaxare, masaj destresant, masaj anticelulitic, masaj tonifiant si masaj decontracturant la domiciliul clientului cu masa si uleiuri proprii. Ofer si cer seriozitate! Relatii la tel: 0726.225.393 45 lei / 60 min .

Anunțuri
Maseuri Bucuresti, pagina 1

2 gânduri despre &8222;Maseuri Bucuresti, pagina 1&8221;

 1. Sebastian zice:

  Tehnician maseur cu multă experiență dobândită în țară și în străinătate execut masaj de relaxare, terapeutic, deep tissue, sportiv, anticelulitic, reflexogen la domiciliul clientului sau la salon.
  Ofer profesionalism și seriozitate.
  Nu veți regreta!!!
  Mă puteți contacta la tel. 0733945443.

 2. Florentina zice:

  Masaj terapeutic, relaxant, decontracturant, terapie cranio-sacrala, masaj prenatal/postnatal, reflexoterapie, recuperare exercitii Pilates. Pretul nu este fix deoarece imi doresc cat mai multe persoane sa primeasca ajutorul de care au nevoie.
  Stim ca durerea face parte din limbajul corpului, un semnal care daca e inteles poate fi oprit. In cazul acesta masajul, recuperarea prin exercitiu si alte terapii alternative sunt resurse de nepretuit pentru vindecarea corpului.

Lasă un anunt gratuit!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s