Cursuri Masaj Prahova

masaj Fundatia pentru Dezvoltare Umana, Ploiesti
Fundatia pentru Dezvoltare Umana Ploiesti organizeaza in Ploiesti cursuri de masaj cu durata de 9 luni. Se asigura conditii de studiu, pregatire temeinica, practica in domeniu si eliberarea de diploma recunoscuta de Ministerul Muncii. Informatii suplimentare (conditii de inscriere, taxa, data inceperii cursurilor si modalitatea de desfasurare a cursurilor etc.) puteti obtine la telefon 0740.385.558 (d-na Cristina Grigorescu).

….

masaj Organizati cursuri de masaj in judetul Prahova? Doriti ca anuntul dvs sa apara gratuit pe acest site? Lasati un comentariu cu anuntul dvs!

Anunțuri
Cursuri Masaj Prahova

2 gânduri despre &8222;Cursuri Masaj Prahova&8221;

  1. Oferta lunii februarie: terapie Reiki, consiliere dezvoltare personala, masaj terapeutic, de relaxare, reflexoterapie, drenaj limfatic, anticelulitic, prenatal, de recuperare la cele mai mici preturi de pe piata. Acasa la tine, la birou, la evenimente sau in confortul cabinetului nostru (zona ultra centrala) Inclus uleiuri naturiste, aromoterapie specifica chakrelor blocate, mantre de vindecare la casti stereo si un decor relaxant. Pt opiniile clientilor nostri intra pe http://www.terapiepractica.ro. E vorba de starea ta de bine!

  2. La noi, dragostea e la reducere! Oferta noastra in luna indragostitilor: terapie Reiki inclusiv la distanta, terapie cu Bioptron, masaj terapeutic, de relaxare, reflexoterapie, drenaj limfatic, anticelulitic, prenatal, de recuperare la cel mai mic pret de pe piata. Sedintele se desfasoara in confortul cabinetului nostru, sau la tine acasa si includ aromoterapie specifica chakrelor afectate si mantre de vindecare ascultate la casti stereo. Folosim uleiuri naturiste. Pentru opiniile clientilor nostri si alte detalii intra pe http://www.terapiepractica.ro. E vorba de starea ta de bine!

Lasă un anunt gratuit!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s