Anunturi Maseuri Bucuresti, pagina 2

masaj Albu Angelo, Bucuresti
Execut masaj terapeutic , facial anti celulita. Am 2 ani practica in spitalele Filantropia si Pttr , daca se poate transportul la domiciliu deoarece am o acuitate vizuala scazuta. Tel. 0765.313.993 sau 0726.215.484. Multumesc pentru intelegere.

masaj Ciprian, Bucuresti
Maseur cu o experienta de 13 ani in domeniu, ofer masaj medical, relaxare, antistres, somatic, sportiv, pediatric,masaj neuro-estrutural, prenatal, masajul organelor interne (colon), neuro, sivas, cyriax, thay-yoga masaj, anticelulitic, lifting, shiatsu, indian, do-in, reflexoterapie tibetana, presopunctura, chiropraxie, osteopatie posturala, recuperare afectiuni musculo-articulare, chiropraxia organelor, huridoterapia <terapia prin lipitori>, bioenergie, Tehnica raindrop(uleiuri biblice), Munay ki, Fitoterapie, Tehnician Nutritionistsi consilier in planul de nutritie Metabolic Balans, biorezonanta;Sunt absolvent al facultatii de Kinetoterapie si Motricitate Speciala din Galati, master kinetoterapie in patologia ortopedico-traumatica si specializare in diagnoza si prognoza pshio-motrica-kinetologica, Corectarea biomecanic al coloanei vertebrale şi a articulaţiilor mari de mobilizare; am urmat studii de osteopraxie la Moscova si de vertebrologie-posturala (specilizare cu drept de predare) in Germania, la Hamburg, in cadrul Facultatii Graff Bronhauker; masaj si reflexoterapie tibetana, osteopatie-posturala si chiropractor; colaborare de 3 ani cu un maestru tibetan aflat in Suedia si in Romania, cu domnul Ion Darac din Mangalia, chiropractor specialist. Email: cipy_massage@yahoo.com; Telefon: 0722.511.485.

masaj Mihai, Bucuresti
Maseur cu experienta efectuez masaj profesional (intretinere, terapeutic, reflexoterapie) la domiciliul clientului. Telefon: 0723.179.753.

masaj Lungu Ana Maria, Bucuresti
Reflexoterapeut execut masaj de relaxare si reflexoterapie la domiciliul si / sau biroul clientului. detin masa portabila. Rog seriozitate. Telefon: 0788.911.53.

masaj Tehnician maseur, Bucuresti
Student la Kinetoterapie, ANEFS, sportiv de performanta, efectuez masaj profesional (relaxare, anticelulitic, terapeutic, reflexoterapie) la domiciliul clientului cu masa proprie.0723.642.504

masaj Catalin Amza, Bucuresti
studi superioare de reflexoterapie si masaj, ofer masaj de relaxare, intretinere si medical la domiciliul clientului. Telefon: 0747.370.486.

masaj Maseur profesionist, Bucuresti
Maseur profesionist ofer masaj de relaxare, anticelulitic si reflexogen la preturi atractive (intre 14,5 ron si 25 ron) si conditii deosebite: masa de masaj “Biodesign” cu set rulouri, suport fata, aromoterapie si muzica de relaxare. Website: http://www.yinyang-masaj.cabanova.ro .

masaj Tehnician maseur, Bucuresti
Descopera terapia prin masaj acum chiar la tine acasa! Ofer: masaj relaxare, aromaterapie, masaj terapeutic, gimnastica medicala, masaj anticelulitic, drenaj limfatic, presopunctura, masaj bebelusi, reflexoterapie, shiatsu, tratamente faciale, corporale, tehnici tibetane de relaxare, masaj recuperare sportivi, masaj somatic, masaje combinate. Ai tot confortul asigurat de un salon – posed masa masaj BioDesign, ofer meloterapie, creme si uleiuri speciale si personalizate). Pt programari: telefon: 0747.796.072, 0723.204.263. Email: masaj_terapeutic@yahoo.com

masaj Bontea Gabriel, Bucuresti
Maseur profesionist, instructor de fitness si aerobic, avand 16 ani experienta, practic toate tipurile de masaj: anticelulitic, reflexogen, sportiv, de relaxare, antistress si de recuperare. In prezent imi desfasor activitatea ca maseur la Centrul de Medicina Sportiva din cadrul Complexului National „Lia Manoliu”. Telefon: 0744.364.271

masaj Tehnician maseur, Bucuresti,
Ofer masaj clasic de relaxare, tonifiere, aniticelulitic si facial. Reflexoterapie pe diagnostice. Pret avantajos! Telefon 0727.363.333

masaj Tara, Bucuresti
Sunt maseuza profesionista, am o experienta de 8 ani in domeniul intretinerii corporale prin servicii de masaj, impachetari,creflexoterapie. Masajul meu poate fi o combinatie dintre masajul de relaxare, shiatsu, anticelulitic, cel mai apreciat de clientii mei si care si-a dovedit eficacitatea in starea de bine, fizica si psihica pe care acestia le resimt. Pe un fond de muzica ambientala, clasica, in propriul dvs spatiu, va puteti deconecta. Pretul este negociabil in functie de frecventa sedintelor, numarul de solicitanti, durata deplasarii, felul sedintelor etc, incepand de la 40RON. Anunt valabil pentru anul in curs, numai pentru doamne si domnisoare. Contact la tarablue.2007@yahoo.com .

masaj Florin Onosa, Bucuresti
masaj si reflexoterapie la domiciliu. Sedinta dureaza 1h30′ si contine 30′ reflexoterapie, 1h masaj : relaxare, terapeutic, limfatc, anticelulitc. Masajul este o combinatie de masaj clasic, shiatsu, presopunctura si relexoterapia coloanei. Pret:35 lei Tel.0744.316.458

masaj Ciuperca Angelica, Bucuresti
Efectuez masaj anticelulitic, de relaxare, d eintretinere, somatic, reflexoterapie la domiciliul clientului. Rezultat garantat telefon 0722.844.866.

masaj Pereteanu Stefan, Bucuresti
Student la Kinetoterapie si maseur calificat, execut masaj de intretinere, de relaxare, masaj destresant, masaj anticelulitic, masaj tonifiant, masaj decontracturant sau masaj cosmetic la domiciliul clientului. Ofer si cer seriozitate! Relatii la tel: 0721.328.879

masaj Niculescu Mihail, Bucuresti
Persoana serioasa, absolvent al cursurilor de masaj de intretinere si relaxare, ofer serviciile mele profesionale, la domiciliul solicitantului. Pret: 15 RON/ora. Telefon: 0727.824.054.

masaj Dumitrita Grosu, Bucuresti
Kinetoterapeut, 25 ani, execut reflexoterapie, masaj terapeutic, de relaxare, intretinere, anticelulitic, recuperare medicala post operator, post AVC, accidente rutiere, deformatii ale coloanei vertebrale, gimnastica pentru gravidute si bebelusi. La cerere ofer asistenta -dieta, aerobic, fitness, tae-bo. Ofer si cer seriozitate!Tel. 0744.693.183

masaj Angelica, Bucuresti
Execut masaj de relaxare si intretinere la domiciliul clientului in Bucuresti. Tel.0723.779.820 (dupa 17:00);

masaj Paul Zlotea, Bucuresti
Maseur, execut masaj de relaxare, intretinere si reflexoterapie, la domiciliul clientului. Incredere si profesionalism! Tel. 0726697472,

masaj Stanciulescu Ionut, Bucuresti
Realizez masaj la domiciliul clientului(cu masa proprie). De relaxare,(masaj clasic plus elemente de presopunctura si chiropraxie), intretinere si reflexoterapie. Incredere si profesionalism. Tel. 0726.697.472.

masaj Mihai Popa, Bucuresti
Maseur terapeut execut masaj clasic si refexoterapie la domiciliul clientului. Telefon: 0729.828.531

masaj Ionut Draghia, Bucuresti
Tehnician maseur efectuez masaj profesional de relaxare, tonifiere, anticelulitic la domiciliul clientului cu uleiuri sau creme profesionale. Ofer incredere si profesionalism. Rog seriozitate. Contact 0766.870.801

masaj Gabriel Serban, Bucuresti.
Maseur terapeut, reflexo-terapie, relaxare si anticelulitic, la domiciliul clientului. (EXCLUS servicii de escorta). Programari la telefon: 0740976583.

masaj George Stanciu, Bucuresti
Maseur si reflexoterapeut calificat efectuez masaj de relaxare, anticelulitic, terapeutic si reflexoterapie la domiciliul dumneavoastra. La cerere – ofer asistenta calificata dieta, aerobic, fitness, tae-bo sau gimnastica Pilates (personal trainer). Ofer si cer seriozitate! 25 RON/ora.

masaj Radu Parvulescu, Bucuresti
Maseur calificat, 28 ani, execut masaj de relaxare, anticelulitic si antistress la domiciliul clientului pentru persoane serioase. Pentru relatii si progamare, sunati la 0720.497.238.

masaj Geta Mierloiu, Bucuresti
Reflexoterapeut Revital, execut masaj reflexoterapeutic la domiciliul clientului, numai in Bucuresti. Preturi f. avantajoase! Contact: Tel. 255.71.27; Mobil: 0720.293.460

masaj Nicolae Petrea, Bucuresti
Execut masaj de relaxare si intretinere la domiciliul clientului in Bucuresti. Tel.0726152325.

masaj Leyla, Bucuresti
Execut masaj facial revitalizant, de relaxare cu efect lifting (metoda Guerlain! tratamente faciale, remodelare sprancene (pensare, tundere), make-up profesional (nunti, receptii, evenimente speciale, sedinte foto, prezentari de moda, videoclipuri). In cazul masajului si tratamentelor faciale prima sedinta gratuita! Preturi avanjatoase!!! Telefon: 0744.366.957, 0724331657

masaj Virginia Neagu, Bucuresti
Aveti o problema de sanatate cronca sau acuta? Cautati sa va imbunatatiti starea de sanatate? Doriti sa preveniti, sa atenuati sau sa vindecati afectiuni ale aparatului digestiv, renal, ale ficatului si vezicii biliare, dar si boli metabolice si de nutritie, endocrine sau reumatice? Va puteti oferi, la domiciliu, o forma de tratament perfect sigura si, totodata, o experienta placuta si relaxanta. Telefon: 0723.549.325.

masaj Cristian Paun, Bucuresti
Ofer servicii de masaj de intretinere si relaxare la domiciliul clientului in Bucuresti. Pret atractiv. Prima sedinta 50% reducere. Telefon: 0722731501.

masaj Bogdan Sorin Ioan, Bucuresti
Sanatatea e mai presus de orice! Maseur execut reflexoterapie si masaj terapeutic. Sanatatea nu are pret! Tel. 0726 094 394

masaj Manole Constantin, Bucuresti
Maseur reflexoterapeut, maseur recuperare articulara, chiropractician profesionist, ofer servicii de calitate persoanelor fizice si/sau juridice. Tel. 0722. 764.186.

masaj Cosmin Sturzu, Bucuresti
Maseur profesionist, PFA, cu vasta experienta in domeniu execut masaj terapeutic afectiuni coloana vertebrala la domiciliul clientului, preferabil in sectorul 1. Asigur si pretind seriozitate. Telefon: 0724.305.176.

Anunțuri
Anunturi Maseuri Bucuresti, pagina 2

5 gânduri despre &8222;Anunturi Maseuri Bucuresti, pagina 2&8221;

 1. Tehnician maseur ofer servicii de masaj la domiciliul meu(drumul taberei), intr-un mediu ambiental placut prin aromoterapie si meloterapie.
  Masaj de relaxare-non erotic
  Masaj terapeutic
  Masaj reflexogen
  Masaj tantric pentru reglarea energiei sexuale
  Masaj medical pentru eliminarea problemelor legate de sexualitate(sterilitate, frigiditate, impotenta,ejaculare precoce)
  0728 38 33 31

 2. Iulia zice:

  Te simti stresat si obosit?Ai senzatia ca te doare capul si nu faci fata la locul de munca. Ajungi acasa si nu te poti deconecta de rutina de zi cu zi.Te dor picioarele, mainile, spatele? Ai probleme cu circulatia? Sunt tehnician maseur cu experienta si execut masaj anticelulitic, terapeutic si de relaxare la domiciliul clientului cu uleiuri proprii. Rog seriozitate 0723.496.993

 3. Aveti incredere! Suntem pregatiti sa va aducem buna dispozitie printr-un masaj de calitate la birou sau la domiciliu dar venim si cu solutii de: masaj general, masaj anticelulitic, masaj de intretinere gimnastica medicala si refelexoterapie la domiciliul dumneavoastra, pentru dumneavoastra si pentru ceilalti membri ai familiei.
  Telefon. 0726 402 229 | 0763 569 638

Lasă un anunt gratuit!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s